3 mixes med reggae-riffs og dutty-bass

Dette bliver en travl uge, men du skal ikke snydes for god musik. Du får derfor tre mixes, der hver især stikker deres retning, men tilfælles har de den tropiske lyd.

Først et dancehall mixtape fra Raggatech Soundsystem der besøgte De Grønne Lejesvendes radioshow ‘Wake’n’Bake’, som du iøvrigt kan høre hver mandag fra 7.30 – 9.00 på studenterradioen. Lækkert dancehall mixtape med dubplate fra bl.a. Klumben. Mixet i et Aalborg Soundsystem, spillet i et Aalborg radioshow, delt på Aalborg blog.

Næste mix er fra J.J Wild, der er medlem af Ganjaforce Soundsystem, som bl.a. har vundet Christinia Cup Clash 2012. Mixet har J.J lavet med crewet Yo-Fok, og det har derfor en meget tropisk lyd, du helt sikkert kan få rystet noget røv til. Mixet er fyldt med edits, refixes, speciels og feats fra bl.a. TopGunn, Klumben og flere.

Sidste mix er fra Major Lazer. Igen med udgangspunkt et sted i det tropiske proppet med hård bas. De er pisse kolde, når der kommer til publikum og de spiller lige hvad de lyster, en teknik som især Diplo både er elsket og hadet for. Se selv fra Red Bull Culture Clash, hvor Major Lazer spiller Gangnam Style.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s